Type Lisdodde, Landrijk te Rijswijk


Landrijk te Rijswijk

Terug naar project

Type Lisdodde

Opgeleverd

Woningtype Lisdodde is een bijzondere vrijstaande woning met een antracietgrijs dak en een erker aan de voorzijde. De woning is beschikbaar in een dieprode of wit gekeimde gevelsteen.

Van binnen is de woning type Lisdodde bijzonder comfortabel. De opzet is ruim en de indeling is praktisch. Op de begane grond biedt de L-vormige woonkamer volop mogelijkheden om uw eigen ideeën over eigentijds wonen helemaal tot hun recht te laten komen. Boven telt de woning maar liefst 5 slaapkamers en ook de zolderruimte biedt nog tal van mogelijkheden om een extra dimensie aan het wonen toe te voegen. De badkamer is even compleet als luxueus met een ligbad, douche, 2 wastafels en een 2e toilet.

Type Lisdodde heeft een aanpandige garage, die voldoende ruimte biedt voor de auto en alle tuinspullen. De tuin en het terras zijn door middel van openslaande tuindeuren direct bereikbaar vanuit de woonkamer. Kortom een geweldig huis op een geweldige plek, waar de toekomstige bewoners nog jarenlang veel woonplezier aan zullen beleven.

Status
Fase 2 | Verkocht en opgeleverd
Fase 3 | Verkocht, in aanbouw en opgeleverd
Aantal
8

Inhoud
548 m3 tot 609 m3

Perceeloppervlakte
372 m2 tot 595 m2


Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
De Makelaars van Altena
Henk-Jan Leijendekker
Burgemeester van de Lelystraat 16a
4285 BL Woudrichem
0183 30 70 40
info@dmva.nl

Ontwikkeling
Reuvers vastgoed en projectontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

facebook twitter linkedin