Type Watermunt, Landrijk te Rijswijk


Landrijk te Rijswijk

Terug naar project

Type Watermunt

Opgeleverd

Hoekwoning type Watermunt is bijzonder fraai van vormgeving met dieprode gevelstenen en een grijs dak met royale overstekken en goten. Een karakteristiek huis dat de toekomstige bewoners veel te bieden heeft. Een praktische indeling bijvoorbeeld en natuurlijk volop leefruimte. Op de begane grond komt dat tot uitdrukking in de ruime L-vormige woonkamer met open keuken en de tuindeur die rechtstreeks toegang biedt tot het zonnige terras en de royale tuin. Hier kunnen de toekomstige bewoners op een mooie dag heerlijk genieten van de natuur en de omgeving.

Ook de eerste verdieping is ruim en praktisch ingedeeld met 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer over de volle breedte aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De badkamer is compleet ingericht met een douche, wastafel en 2e toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping. Hier bevindt zich de fantastische zolderruimte met veel mogelijkheden. Hier kan gemakkelijk een 3e slaapkamer worden gerealiseerd, of een studeerkamer of hobbyruimte. En dan houd je nog volop ruimte over om alle spullen die niet direct nodig zijn op te bergen. Ook bevindt zich hier de wasmachine aansluiting en de installaties voor verwarming en mechanische ventilatie.

De praktische tussenwoning type Winde heeft een bijzonder stoere uitstraling met metselwerk in een fraaie kleurschakeling en een grijs pannendak met brede dakgoten. De woningen zijn gesitueerd in een rustige laan met veel groen en leuke voortuinen. De indeling van de woning laat volop ruimte om uw eigen woonideeën op los te laten. De woonkamer bijvoor-beeld is L-vormig en heeft een open keuken. De tuin is direct bereikbaar vanuit de woonkamer. Achter in die tuin bevindt zich de optionele berging. De slaapverdieping is uiterst praktisch ingedeeld met 2 slaapkamers, berging en een badkamer.

De ouderslaapkamer van bijna 15 m² is gesitueerd over de volle breedte aan de tuinzijde van de woning. De badkamer is compact maar compleet met een douche, wastafel en 2e toilet. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping met veel mogelijkheden en ruimte om alle spullen op te slaan die u niet direct nodig hebt. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. En ook de technische installaties voor verwarming en mechanische ventilatie hebben hier een plekje gekregen. Kortom een fantastische rijwoning op een heerlijke landelijk plekje in het aantrekkelijke Brabantse Rijswijk.

Status
Fase 1 | Verkocht en opgeleverd
Aantal
14

Inhoud
314 m3 tot 352 m3

Perceeloppervlakte
114 m2 tot 159 m2


Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
De Makelaars van Altena
Henk-Jan Leijendekker
Burgemeester van de Lelystraat 16a
4285 BL Woudrichem
0183 30 70 40
info@dmva.nl

Ontwikkeling
Reuvers vastgoed en projectontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

facebook twitter linkedin