Type Winde, Landrijk te Rijswijk


Landrijk te Rijswijk

Terug naar project

Type Winde

Opgeleverd

Hoekwoning type Winde is echt een dijk van een woning. Schitterend van vormgeving met een zee aan leefruimte. De fraaie dakpartij loopt aan een kant door tot op de begane grond. Iets wat deze woning een heel bijzonder karakter geeft. De entree is overdekt en de woonkamer met open hoekkeuken is lekker ruim. De tuin en het terras zijn gemakkelijk te bereiken via de openslaande tuindeuren in het zitgedeelte van de woonkamer. Deze hoekwoning heeft een aanpandige garage die toegankelijk is vanaf het terras.

Op de verdieping valt vooral de ruimte op die verantwoordelijk is voor een fijne nachtrust in alle 3 de slaapkamers. De ouderslaapkamer is over de volle breedte van de woning aan de voorzijde gesitueerd. De badkamers is royaal en compleet met ligbad, douche en wastafel. Het 2e toilet op deze verdieping is separaat. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping met veel gebruiksmogelijkheden. Ook zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en de technische installaties voor verwarming en mechanische ventilatie. Kortom gewoon een dijk van een woning die fantastisch past in deze omgeving.

Tussenwoning type Winde is een robuuste rijwoning, bijzonder fraai van vormgeving en lekker royaal van indeling. De dieprode gevelsteen geeft in combinatie met de antractiet grijze gevelsteen de woning een voorname uitstraling. Het woongenot is groot, want in deze woning heeft de mens de ruimte. De woningen hebben een overdekte entree naar de hal en de L-vormige woonkamer met open keuken. Het terras en de tuin met berging zijn gemakkelijk te bereiken door middel van de openslaande tuindeuren in het zitgedeelte van de woonkamer.

De slaapverdieping is ruim en heeft 3 slaapkamers die gemakkelijk toegankelijk zijn via de overloop. De betegelde badkamer is compleet uitgevoerd met een douche, wastafel en 2e toilet. Een vaste trap brengt de toekomstige bewoners op de zolderverdieping. Hier is volop ruimte voor allerlei activiteiten, maar ook de aansluiting van de wasmachine heeft hier een plaatsje gekregen. Bovendien zijn hier ook de technische installaties van verwarming en mechanische ventilatie te vinden. Gewoon een dot van een rijwoning die garant staat voor optimaal woongenot tot in de lengte van jaren.

Status
Fase 1 | Verkocht en opgeleverd
Aantal
6

Inhoud
440 m3 tot 482 m3

Perceeloppervlakte
144 m2 tot 291 m2


Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
De Makelaars van Altena
Henk-Jan Leijendekker
Burgemeester van de Lelystraat 16a
4285 BL Woudrichem
0183 30 70 40
info@dmva.nl

Ontwikkeling
Reuvers vastgoed en projectontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

facebook twitter linkedin