Vacature | Timmerman prefab

Vacature

Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft in Oss een eigen timmerfabriek en een zeer geavanceerde werkplaats waar men, naast kozijnen, ramen en deuren, ook tal van andere prefab houtproducten produceert zoals bergingen, dakkapellen, gevelelementen, overstekken en scharnierdaken.

Vacature | Timmerman prefab
Als timmerman prefab ben je, samen met een team enthousiaste collega’s, dagelijks bezig met het maken/samenstellen van deze houten prefab elementen volgens de aangereikte materiaalstaten en tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het juiste en veilige gebruik van de machines, je hebt oog voor details en je streeft in alles naar een perfect eindresultaat.

Voor deze uitdagende fulltimebaan komen wij graag in contact met vakbekwame en enthousiaste timmerlieden. Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring opgedaan als timmerman prefab in een machinale timmerfabriek. Maar ook ervaren timmerlieden die gedreven zijn om de overstap te maken van de bouwplaats naar een moderne timmerwerkplaats en zich hier verder willen ontwikkelen tot allround timmerman prefab nodigen wij van harte uit te reageren.

Vereisten

  • Nauwkeurig
  • Enthousiast
  • Passie voor techniek
  • Enige werkervaring als timmerman
Wij bieden
Reuvers Ontwikkeling & Bouw biedt een gemoedelijke werksfeer, een goedgevulde orderportefeuille, uitdagende projecten en dat alles binnen een modern bedrijf met een collegiale en plezierige werkomgeving.

Dienstverband
36 - 40 uur  

Solliciteren
Neem bij interesse in deze vacature contact op met Tonnie Reuvers via 0412 63 01 00 of stuur een e-mail naar oss@reuversbouw.nl.

facebook twitter linkedin