Bouwbedrijf

Bouwbedrijf


Reuvers Bouw en Ontwikkeling is in 1968 opgericht als bouwbedrijf. Vader Reuvers realiseerde in opdracht van particulieren en woningcorporaties diverse woningbouwprojecten. Al snel werden zijn zonen Tonnie en Arnold in het bedrijf geïntroduceerd: het familiebedrijf was geboren. Twee harde werkers, die elke dag weer het uiterste uit een dag willen halen. Beide heren zijn dan ook het grootste deel van de dag op de bouw of in de werkplaats te vinden, waarnaast Tonnie Reuvers zich tevens bezig houdt met de bedrijfsvoering en projectontwikkeling.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een solide onderneming met een team van trouwe en vakkundige medewerkers. Al een decennia lang staan we garant voor een bouwvolume van 100 tot 150 woningen op jaarbasis. Naast woningbouw houden we ons in toenemende mate ook bezig met utiliteitsbouw, waarmee onze opdrachtgevers naast particulieren, woningcorporaties en ontwikkelaars ook investeerders en zakelijke partijen kunnen zijn.

Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een financieel kerngezond en een uiterst modern en professioneel bedrijf waarvoor de klant altijd centraal staat. Samen bouwen aan iets moois, dat is onze passie.