Projectontwikkeling

Projectontwikkeling


Reuvers Bouw en Ontwikkeling houdt zich naast bouwen sinds 10 jaar ook bezig met projectontwikkeling. Dit doen we puur ten dienste van ons bouwbedrijf, waarbij we als doelstelling hebben 50% van ons bouwvolume zelf te ontwikkelen. Deze doelstelling behalen we al menig jaar, en hiermee hebben ons als projectontwikkelaar weten te stabiliseren.

Onze projecten


De projectontwikkelaars van Reuvers Bouw en Ontwikkeling zetten zich elke dag in voor diverse nieuwbouwprojecten op verschillende projectlocaties binnen Nederland. Grondgebonden en gestapelde bouw, woningen en bedrijfspanden, kleinschalige inbreidingslocaties en complete nieuwbouwwijken: onze projecten zijn zeer divers! Ons actuele aanbod omvat circa 400 woningen en bedrijfspanden. Klik hier om het actuele aanbod te bekijken. Daarnaast hebben we diverse nieuwbouwprojecten in voorbereiding, welke tezamen zo'n 300 woningen omvatten.

Media


Om onze projecten te vermarkten werken we met enthousiaste verkoopcoaches en houden we ons actief bezig met nieuwe media. Zo zorgen we voor een goede presentatie van de projecten op onze eigen website, op Funda, op de website van de makelaar en op eigen projectwebsites. Ook zetten we in op sociale media zoals Facebook en LinkedIn. Daarnaast maken we gebruik van locatiemarketing en is van al onze projecten altijd een complete set met verkoopdocumentatie verkrijgbaar.

Samenwerking


Onze medewerkers zijn continue op zoek naar nieuwe locaties en ontwikkelingen, maar ook naar nieuwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld andere projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes. Ga in gesprek met Reuvers Bouw en Ontwikkeling! Neem contact op met Tonnie Reuvers of Ron Beerens, (0412) 63 01 00.


Tonnie Reuvers
Stuur een e-mail
M 06 53 12 19 37
Ron Beerens
Stuur een e-mail
M 06 29 38 21 75